Spoed – Tandartsenpraktijk Claessen en Bekker – Middelburg

Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De dienstdoende tandarts kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen belt u: tijdens openingstijden: 0118-650510 en buiten openingstijden: 0118-650510. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

De avond- en nachtdienst gaat in om 17.00 uur van maandag t/m donderdag. Deze geldt voor ongevallen, nabloedingen en acute pijnklachten. Een tandartsbezoek in de avond of nacht dient in alle gevallen contant afgerekend te worden.

De weekenddienst gaat in op vrijdag om 12.00 uur. Het inloopspreekuur voor de weekenddienst is zaterdag en zondag van 11.00 uur t/m 12.00 uur. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Een tandartsbezoek in de weekenddienst dient in alle gevallen contant afgerekend te worden.

Voor de weekenddienst: www.tandartswalcheren.nl